Reiki 1

Reiki is een milde energie, noem het levensenergie. Het kan als een kabbelend beekje uit je handen stromen wanneer je je handen op iemand legt. Wellicht heb je dat al wel eens ervaren, zonder dat je er bewust van bent. Of het nu hoofdpijn, een schaafwond of menstruatiepijn is, leg je hand op de pijnlijke plek en het geeft een verlichtend gevoel. Ouders doen dit ook automatisch, als hun kind pijn heeft.

Cursus Reiki 1

Zelf Reiki kunnen geven? Zelf helende energie doorgeven aan je eigen lichaam of aan anderen? In Reiki 1 leer je de helende energie kennen en herkennen. Je intuïtie en je sensitiviteit zullen toenemen. zie het maar zo: je hebt na de cursus altijd paracetamol bij de hand, omdat je pijn kunt verlichten!

In Reiki 1:

  • leer je de geschiedenis en werking van Reiki
  • je ontvangt een inwijding, een bijzonder en spiritueel moment
  • je oefent met het ontvangen en geven van reiki (zelfbehandeling en met cursusgenoten)

De groep is maximaal 4 personen, dus er is veel ruimte voor vragen en oefening. De setting is warm en rustgevend. Vaak wordt er veel gelachen. En regelmatig valt er een traan. Na afloop van de cursus krijg je een reader mee met alle informatie die je hebt gehoord, plus extra achtergronden. Ook krijg je een certificaat.

De Reiki 1 cursus duurt anderhalve dag, met circa 2 weken tussen de twee cursusdagen. Kosten: € 240,- (dat betreft ca € 200 excl. 21% BTW)
Bij minimaal 3 deelnemers gaan de cursussen door.

Geplande Reiki 1 cursussen:

  • woensdagmiddag 19 juni en woensdagmiddag 3 juli 2024 – voor kinderen onder de 12 jaar
  • vrijdag 5 juli en vrijdag 19 juli 2024

Het is mogelijk om data, in overleg met ook de overige deelnemers, te verzetten.