Over GLOED consult

GLOED consult is een praktijk voor energetische coaching en begeleiding, zowel individueel als voor organisaties. Ik ben GLOED.

Mijn naam is Tanja Willemsen. Mijn praktijk bestaat sinds 2015. En ik heb ruim 25 jaar werkervaring in de publieke sector met human resources, (programma)management en organisatieverandering.

Bij mij ervaar je een luisterend oor, een visie zonder oordeel, eerlijke feedback en een nuchtere kijk op zaken. Mijn begeleiding is doortastend en – als dat past – vol humor. Onze ontmoetingen raken altijd de onderstroom en brengen helderheid. Zodat jij succesvol bent in de dingen die jij belangrijk vindt.

Mijn psychologische kennis deed ik op tijdens mijn studie Sociale Psychologie en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Mijn ervaringen met organisatieverandering is de rode draad in mijn carrière in organisaties (HR, management, project- en programmamanagement). Mijn spirituele ervaringen komen mede uit mijn religieuze achtergrond, waarin ik mijn eigen weg heb gevonden. En ik heb in mijn persoonlijke leven voldoende meegemaakt waardoor ik me kan inleven in jouw situatie.

Vanaf my late twenties deed ik verschillende opleidingen over management, persoonlijk leiderschap, trance healing, mediumschap, familie- en organisatieopstellingen en heb ik gewerkt met psychedelica. Uiteraard heb ik de nodige boeken gelezen die me veel inzichten brachten en die ik toepas. Kortom, een rijk palet aan kennis en ervaring waar ik uit put om jou verder te brengen bij GlOED consult.

Alles is energie

Mijn doel is dat jij – vanuit de kern – jouw doel kent en behaalt. En dat geldt ook voor organisaties. Hoe? Door jou of je organisatie te begeleiden op een magische reis van helderheid, groei en ontspanning.

quote1 De consulten bij Tanja vond ik een hele bijzondere en intense ervaring. Na elke ontmoeting merkte ik weken later nog impact. Ik voel me heel prettig bij haar.

– Hanneke (2020)

quote1 Na een moeilijkere periode in mijn leven ben ik op aanraden van een vriend bij Tanja terechtgekomen. Na een paar minuten kennismaken merkte ik al gelijk dat dit bijzonder goed voelde. Ze luistert, begrijpt en voelt vooral goed aan hoe en wat de situatie is. Er zit ook geen financieel motief achter, enkel intrinsieke affectie tegenover het beroep. Voorbeeld, na de eerste sessie hebben we onder voorbehoud afgesproken een nieuwe afspraak te maken ongeveer 8 weken later. Waarna we tussentijds contact hebben gehouden om te bespreken hoe het ging toen destijds en of ik alweer ready was voor een nieuwe sessie. Wat voor mij heel uitnodigend werkte, er zat geen haast of druk achter. En nu, een paar maanden later, is er ook nog vrijblijvend contact op z’n tijd.

– Kwint (2022)