Reiki

Reiki handen

Reiki

Reiki betekent Universele levensenergie of Kracht van de Zon. Het ondersteunt jou in je persoonlijke proces zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Een reiki behandeling is heerlijk ontspannend. Je hoeft niets te doen, je hoeft er niet ‘in te geloven’, je hoeft het alleen maar te ervaren. Je mag met je kleding aan op de behandeltafel gaan liggen of op de stoel blijven zitten. Door mijn handoplegging ontvang je de energie, die altijd naar de plek vloeit waar het nodig is. Reiki ondersteunt jouw persoonlijk vermogen om te herstellen, welke klacht je ook hebt. Door reiki laad je op, laat je los en laat je je energie weer stromen.

Reiki is geen spirituele gave van slechts enkele mensen. Jij kunt ook jezelf en anderen levensenergie geven! De reiki-opleiding bestaat uit vier cursussen, eenvoudig benoemd als Reiki 1, Reiki 2, Reik 3a en Reiki Master (3B). In Reiki 1 leer je de basis en werk je vooral op fysiek niveau. In Reiki 2 verdiep je de impact naar o.a het emotionele niveau. In Reiki 3A verdiep je de impact nog verder door op zielsniveau te werken. Feitelijk ben je dan al Reiki Master, maar je hebt nog wel het laatste (en zwaarste) deel 3B nodig  om ook anderen in te wijden in Reiki.

Agenda reiki-cursussen:
– Reiki 1 (1,5 dag, 4 pers): woe 25 november en woe 2 dec 2020, €200,-
– Reiki 1 (1,5 dag, 4 pers): woe 13 januari en woe 27 jan 2021, €200,-
– Reiki 2 (2 dgn, 4 pers): vr 16 apr en vrij 23 apr 2021, € 250,-
– Reiki 3A en 3B – op aanvraag.

Benieuwd naar een reiki behandeling of een reiki cursus? Neem dan contact met me op.