Reiki

Reiki

 

Reiki is een japanse term, en betekent Universele levensenergie of Kracht van de Zon. Als je reiki geeft of ontvangt, versterkt het je zelfgenezend vermogen. Je zou kunnen zeggen, reiki werkt als een paracetamol, en dan niet alleen fysiek, maar ook emotioneel als mentaal!

Een reiki behandeling is heerlijk ontspannend. Je hoeft niets te doen, je hoeft er niet ‘in te geloven’, je hoeft het alleen maar te ervaren. Je mag met je kleding aan op de behandeltafel gaan liggen of op de stoel blijven zitten. Door mijn handoplegging ontvang je de energie, die altijd naar de plek vloeit waar het nodig is. Reiki ondersteunt jouw persoonlijk vermogen om te herstellen, welke klacht je ook hebt. Door reiki laad je op, laat je los en laat je je energie weer stromen.

 

Reiki is geen spirituele gave van slechts enkele mensen. Jij kunt het zelf ook leren om reiki te geven aan jezelf en anderen! De reiki-opleiding bestaat uit vier cursussen, eenvoudig aangeduid met Reiki 1, Reiki 2, Reik 3a en Reiki 3B.

  • In Reiki 1 leer je de basis en werk je vooral op fysiek niveau.
  • In Reiki 2 verdiep je de impact naar o.a het emotionele niveau.
  • In Reiki 3A verdiep je de impact nog verder door op zielsniveau te werken. Feitelijk ben je dan al Reiki Master, maar …
  • je hebt nog wel Reiki 3B nodig (het meest uitgebreide deel) om ook anderen te kunnen inwijden in Reiki (Master and Teacher).

Wil je een reiki behandeling ervaren of heb je interesse in een reiki cursus? Plan een afspraak of boek een cursus. Je bent ontzettend welkom.