Referenties

Referenties

Wat vinden cliënten mijn behandelingen? Lees een aantal van hun ervaringen.

Nog nooit had ik gehoord van Reiki. Reiki (en met de visualisatie-methode) is een hele bijzondere behandeling waarbij je echt jezelf tegen komt. Ik ging er blind in en keek maar gewoon wat er op me af zou komen. Tanja nam me mee in deze bijzondere ervaring, op een hele fijne manier. Ik kwam dingen tegen die ik zelf nooit tegen zou zijn gekomen, en heb dit samen met Tanja aangepakt. Tanja gaf mij altijd een erg fijn, rustig en een oprecht gevoel. Ze wilde echt helpen en deed er alles aan om dat op de juiste manier te doen. Naast de behandelingen kon ik Tanja ook altijd benaderen. Dit kon via bijvoorbeeld Whatsapp als ik me op het moment even niet lekker voelde. Naast dat ik Tanja een bericht kon sturen, stuurde Tanja mij ook regelmatig een bericht waarbij ze invoelde hoe het met me ging. Na 2 jaar constant paniek aanvallen en me niet lekker in mijn vel voelen, kan ik eindelijk weer zeggen dat ik me echt fijn en goed voel. Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring Tanja, zonder jou was het niet gelukt! (Dajo, dec 2021)

 

Al vanaf de eerste mail voelde het goed met Tanja. In het echt was dit niet anders – een brede, sprankelende glimlach bij elke binnenkomst en met haar rustgevende uitstraling kun je niet anders dan je op je gemak te voelen. Tanja ziet je, hoort je, voelt je écht. Naast haar brede kennis van psychologie en literatuur waar ze me naar door kon verwijzen, is haar intuïtie zeker weten haar sterkste ‘tool’. De manier waarop Tanja weet te spiegelen, aan te voelen en te ondersteunen is in één woord: magisch. Ook buiten de sessies staat ze altijd klaar om je op een passende manier steun te bieden, aan te voelen en goede raad te geven. Ze heeft er voor gezorgd dat ik inzicht kreeg in de thema’s van mijn leven, en het herkennen van patronen die stammen uit mijn kindertijd – en dit alles met een portie goede humor. (Yoshua, aug 2021)

 

I met Tanja at a crucial moment of my life when my feelings and thoughts were getting too much for me and I needed support. Tanja welcomed me in a caring way, she listened attentively to understand what I was going through. From the first time, she was able to build trust which helped me to start an inner journey uncovering patterns, blockages and emotions.

Tanja is gifted with a high sensitivity which helps her to sense what you need and to tailor the session to what is going on in your life on a personal, spiritual and energetic level. She guides you into a subconscious “voyage” to let go of what is not serving you anymore. She is really attentive and after the treatment she will share/discuss important moments.

After each healing, I notice that something is slowly shifting inside of me. I feel empowered from the insights I get into my own emotions and from the patterns I am able to let go.

Tanja is a kind and beautiful soul facilitating your connection with yourself. Thank you for everything. (Justine, mei 2021)

Een innerlijke reis is exact de juiste bewoording voor wat je meemaakt bij Tanja in haar praktijk. Je maakt een duik in je onderbewuste en gaat op onderzoek naar patronen en emoties die je dwars zitten en je niet meer dienen – om deze los te kunnen laten. De eerste keer was ik enorm verbaasd over wat er allemaal gebeurde en de impact daarvan. Tanja begeleid je hierbij op een heel warme en liefdevolle wijze. Tegelijkertijd is ze ook scherp en ontgaat haar niets. Ze voelt je aan en is eerlijk in wat ze je terug geeft. Ze neemt goed de tijd om na te praten en te verhelderen. Haar sessies brengen me ontzettend veel aan inzichten in m’n eigen emoties en gedragspatronen en stellen me in staat deze los te laten. Heel erg waardevol, echt een verrijking! (Joukje, 2020)

 

De sessies bij Tanja vond ik een hele bijzondere en intense ervaring. Na elke sessie merkte ik weken daarna nog de impact. Ik voel me heel prettig bij haar. (Hanneke, 2020)