Coaching

Coaching

De aanleiding voor een persoonlijk coachingstraject kan heel divers zijn. Het traject met jou is dan ook maatwerk om de balans te vinden die voor jou werkt. Zodat jij succesvol bent in de dingen die jij belangrijk vindt.

In een gesprek kan ik je inzicht vergroten vanuit mijn achtergrond in (sociale) psychologie en mijn ervaringen met theorieën en technieken zoals ‘de innerlijke familie’, mindfulness en systemisch werk. Doorvragen, spiegelen, verwijzen naar ondersteunende boeken; het vergroot je kennis van jouw persoonlijke proces en je overtuigingen op mentaal niveau.

Krachtiger is het nog wanneer je je lichaam laat spreken. Elke situatie of klacht is ontstaan door (meestal on-)bewuste overtuigingen of emoties. Maar wat nu als de overtuiging die jou jarenlang gediend heeft jou niet meer past? Samen met mij reis je naar deze emoties of overtuigingen via visualisaties. Ik begeleid je naar een ontspannen state of mind waarin beelden en verhalen voor jou als vanzelf zichtbaar worden. Letterlijk ‘voel en kijk ik met je mee’, waardoor ik je kan ondersteunen in het benoemen van emoties en ik je naar de kern kan begeleiden. Eenmaal bewust van de oorsprong kan je deze transformeren naar een positieve overtuiging en beleving. Dit zorgt vaak al binnen één behandeling voor een merkbare verandering op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Wil jij ook deze verandering ervaren? Neem vrijblijvend contact met me op.