Contact met mij

Contact met mij

Gloed is een praktijk voor coaching en reiki. En ik ben Gloed. Mijn naam is Tanja Willemsen, ik ben afgestudeerd in sociale wetenschappen en heb ruim 20 jaar werkervaring in de publieke sector. Daarnaast ontwikkelde ik mijn spiritualiteit en leerde ik de enorme kracht en impact hiervan kennen om patronen te kunnen doorbreken. Ik ben absoluut een ervaringsdeskundige in het aangaan en loslaten van mijn eigen shit. 😉 Langzaam ontvouwde het verlangen om als mijn meest pure versie door het leven gaan. De kracht die dit alles losmaakt geef ik graag door via Gloed. 

Mijn doel is dat jij vanuit de kern jouw doel behaalt. En dat geldt ook voor organisaties. Hoe dan? Door jou of je organisatie te begeleiden op een magische reis van helderheid, groei en ontspanning.

Wat je bij mij zal ervaren is een luisterend oor, een milde visie zonder oordeel en een nuchtere kijk op zaken. Mijn begeleiding is warm, doortastend en – als dat past – vol humor. De sessies die je bij me mag verwachten zijn diep, intens en vaak emotioneel. Jij staat daarin altijd centraal. Zodat jij succesvol bent in de dingen die jij belangrijk vindt.

Al vanaf de eerste mail voelde het goed met Tanja. In het echt was dit niet anders – een brede, sprankelende glimlach bij elke binnenkomst en met haar rustgevende uitstraling kun je niet anders dan je op je gemak te voelen. Tanja ziet je, hoort je, voelt je écht. (Zie referenties)

Contactgegevens
Tanja Willemsen
Huetlaan 4, 3553 GN Utrecht
06-22418114 | tanjawillemsen@gloedconsult.nl


Bel, app of mail me, en plan een afspraak op woensdag of vrijdag:
9.30u -11.30u  /  12.30u-14.30u  /  15.00u-17.00u