Coaching

Coaching

De aanleiding voor een persoonlijk coachingstraject kan heel divers zijn. Het traject met jou is dan ook maatwerk om de balans te vinden die voor jou werkt.

Krachtiger is het nog wanneer je je lichaam laat spreken. Elke situatie of klacht is ontstaan door (meestal on-)bewuste overtuigingen of emoties. Maar wat nu als de overtuiging die jou jarenlang gediend heeft jou niet meer past? Samen met mij reis je naar deze emoties of overtuigingen via visualisaties, waarin beelden en verhalen voor jou als vanzelf zichtbaar worden.  Ik begeleid je in het diep voelen van emoties en overtuigingen, zodat jij ze kunt transformeren naar het positieve. Dit zorgt vaak al binnen één behandeling voor een merkbare verandering op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

In een gesprek kan ik je inzicht vergroten vanuit mijn achtergrond in (sociale) psychologie en mijn ervaringen met theorieën en technieken zoals ‘de innerlijke familie’, mindfulness en systemisch werk. Doorvragen, spiegelen, verwijzen naar ondersteunende boeken; het vergroot je kennis van jouw persoonlijke proces en je overtuigingen op mentaal niveau.

In de behandelingen combineer ik vaak verschillende methodes zoals gesprekstechnieken, visualisaties en opstellingen (coaching) en energetisch werk (reiki). Mede daardoor werkt een behandeling op meerdere niveaus:

  • Mentaal – begrip en inzichten
  • Fysiek – verhelpen van klachten
  • Emotioneel – ruimte geven aan emoties
  • Energetisch – blokkades opheffen, energie weer laten stromen

De sessie die ik met Tanja heb gehad vond ik een hele bijzondere en intense ervaring. Weken later merkte ik nog steeds de werking ervan. Ik voel me erg prettig bij haar. (Door: HM)

Wil jij dit ook ervaren? Neem dan contact met me op.